fbpx

Юрій Яновський: шлях до написання перших кодів і успіху в ІТ

Суспільство 11:06, 01.12, 2017

Ряд проведених досліджень показують, що українці почали масово переходити на месенджери та додатки, які дозволяють швидко обмінюватися повідомленнями і отримувати нові дані.

Мобільність – саме це підштовхує багатьох розробників операційних систем і мобільних додатків до пошуку нових кадрів, а попит на спеціалістів, які розуміють принципи роботи Android, просто колосальний.

Який шлях треба пройти, щоб отримати знання та стати профі у цьому напряму, розповів нам developer IT-компанії bvblogic.com, викладач IT CLUSTER Academy з курсу Android Юрій Яновський.

"Почати серйозно вивчати основи програмування мені допоміг один із викладачів вузу, в якому я навчався. З його допомогою освоїти Java вдалось за півроку. Це стало поштовхом для подальшого розвитку і написання перших програм", – ділиться Юрій.

Молодий розробник говорить, що коли постало питання вибору між мобільною розробкою і веб, то вибір випав на перший: "Я завжди любив контролювати все і бачити успіхи в роботі. Тому зацікавився саме мобільною розробкою. Тут ви можете писати логіку на телефоні, не чіпаючи дизайн, або ж серйозно зайнятись ним, підбирати алгоритми, будувати архітектуру тощо".

Ще одним не менш вагомим аргументом для Юрія було й те, що Android стала однією з найбільш популярних операційних систем для мобільних пристроїв. Кількість різних девайсів на Android з кожним роком збільшується.

Вивчити ази цієї операційної системи йому вдалось буквально за півроку, і разом з друзями почали писати перші програми. Спершу працював тільки для себе, адже хотілось покращити навики. Далі був фріланс, а через деякий час рекрутери bvblogic розгледіли навики програміста і запропонували хороші умови роботи, від яких він не зміг відмовитись.

За плечима у Юрія уже 3 роки роботи з Android і 8 успішно втілених комерційних проектів. Окрім цього, він активно займається викладацькою діяльністю і уже підготував до роботи 10 груп молодих спеціалістів.

Зараз Юрій Яновський готується до нових курсів з Android від IT CLUSTER Academy. Реєстрація на навчання уже активно триває.

Зареєструватись на курс можна ТУТ.

Контакти:

+38 (063) 674 12 19
recruitacademyit@gmail.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: