fbpx

Ювелірний бренд SOVA відкриває новий магазин у Івано-Франківську

Суспільство 10:51, 23.05, 2019

Український ювелірний бренд SOVA продовжує розширення своєї мережі, відкриваючи нові магазини в містах України. Цієї весни заплановано відкриття магазину у місті Івано-Франківськ. У першому магазині SOVA в місті Івано-Франківськ будуть доступні основні колекції ювелірного бренду, а також новинки. Магазин буде розташований на пішохідній частині вулиці Незалежності.

За словами виконавчого директора ювелірного будинку SOVA Слінчука Степана, відкриття магазину – частина загальної бізнес-стратегії розвитку стріт рітейла.

"Є регіони, де ТРЦ розвинені недостатньо добре. Там немає професійних торгових центрів, клієнти схильні для прогулянок на стріті. Є центральна вулиця, яка грає ключову роль для шопінгу. Ми позитивно ставимося до стріт-ритейлу. Наші флагмани у Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові – саме на вулиці".

Відкриття нового магазину в Івано-Франківську заплановано на 25 травня, торгова точка буде розташовуватися за адресою: вул. Незалежності, 39.

Площа торговельної точки становить 35,6 кв. м, магазин буде виконаний у фірмовому стилі бренду.

За словами маркетинг директора бренду Ганни Коваль, на урочисте відкриття заплановано багато акцій. Першим п'яти покупцям будуть презентовані сертифікати на 1000 грн, також заплановано виступ діджея, частування, фотограф, а до 8 червня будуть діяти знижки до 40% на всі колекції бренду.

На цей час в Україні працює 20 магазинів ювелірного бренду SOVA: у Києві, в Дніпрі, в Харкові, в Одесі у Львові та Миколаєві.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: