fbpx

З 29 грудня у продажі з'явиться новий роман Юрія Андруховича "Коханці Юстиції"

Культура 16:30, 11.12, 2017

Придбати параісторичний роман "Коханці Юстиції" письменника Юрія Андруховича можна буде з 29 грудня.

Видасть книжку чернівецьке видавництво "Meridian Czernowitz". "Коханці Юстиції" вийдуть друком вже цього місяця. 28 грудня у Чернівцях відбудеться автограф-сесія письменника. А вже з наступного дня – 29 грудня – новинку можна буде знайти на полицях книгарень України, повідомляють у видавництві.

"Коханці Юстиції" – це параісторичний роман, у якому окремі життєписи з притаманною автору композиційно-стилістичною майстерністю об’єднуються в художню цілість і аж волають про восьми-з-половиною-серійну кінематографічну реалізацію.

За словами Юрія Андруховича, "Коханців Юстиції" він почав писати 27 років тому, навіть не знаючи про те, що це буде роман і що він саме так називатиметься.

"І щоб він мені врешті написався, – додає автор, – я мусив кілька разів ставати іншою людиною. Я не вигадував цих історій: вони самі мене знаходили, а я лише доповнював їх вірогідними деталями. Хотілося створити густо-насичений і в той же час абсолютно захопливий текст, від якого читачеві дуже нелегко відірватися. Судячи з реакцій перших читачів, це значною мірою вдалося".
У романі ви знайдете – родинно-побутові і політичні вбивства, зґвалтування і грабунки, розбещення малолітніх і загадкове відокремлення голови, ідейні зради і зради заради ідеї, закладені різним дияволам душі й не завжди справедливі, але часто жахливі покарання, повідомляє видавництво. Чого ще треба, щоб читач відчув себе благим і з насолодою усвідомив свою моральну перевагу над нещасними коханцями примхливої Юстиції?
Ілюстрації до роману зробив художник і дизайнер Артем Колядинський. Літературний редактор – Олександр Бойченко.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: