fbpx

З Франківська до Анголи та Камеруну видворили нелегалів

Суспільство 18:45, 05.11, 2018

Від початку року на Прикарпатті працівники міграційної служби разом із правоохоронцями виявили 167 нелегальних мігрантів, 20 з яких примусово відправили за межі України,

Від початку листопада в Івано-Франківську виявили двох нелегалів.

34-річний громадянин Камеруну, маючи на руках підроблену посвідку на постійне проживання в Україні, намагався легалізуватися через шлюб з нашою співвітчизницею. Найближчим часом весілля не буде. 

Правопорушника притягнули до адміністративної відповідальності (штраф 1700 гривень) і зобов’язали повернутися до країни походження.

Стягнення штрафу 3400 гривень й аналогічне рішення про примусове повернення на батьківщину прийнято й щодо 31-річного громадянина Анголи. Не виключено, що стосовно цієї особи може бути розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінальних правопорушень, пов’язаних з підробкою документів, повідомляє управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області. 

У цьому році на території Івано-Франківської області працівники міграційної служби у взаємодії з правоохоронцями виявили 167 нелегальних мігрантів, 20 з яких примусово видворено за межі нашої країни, а 23 особам скорочено термін перебування в Україні.

49 іноземцям на певний термін узагалі заборонено в’їзд в Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: