fbpx

З Франківська видворили двох іноземців та на 5 років заборонили їм в’їзд в Україну

Суспільство 13:58, 14.05, 2019

Міграційна служба Івано-Франківщини забезпечила виконання судових рішень про примусове видворення з України двох іноземців – громадянина Республіки Камерун і громадянина Федеративної Республіки Нігерія, кожен з яких не тільки порушив термін перебування в нашій країні, але й ухилявся від виконання попередніх судових рішень про примусове повернення на африканський континент.

Наприкінці квітня під час проведення профілактичних заходів працівники міграційної служби виявили іноземців-правопорушників в Івано-Франківську, інформує Управління ДМС в Івано-Франківській області.

Обидвох колишніх студентів було поміщено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України. А щойно вирішилися питання з придбанням квитків, неврегульованих мігрантів доправили до міжнародного аеропорта Львова, звідки вони авіарейсом вилетіли додому. Найближчих 5 років камерунцю і нігерійцю заборонено в’їзд в Україну.

У цьому році працівники міграційної служби на території Івано-Франківської області виявили понад 70 іноземців-правопорушників, стосовно яких у подальшому було прийнято рішення про примусове повернення або ж примусове видворення за межі України. 10 іноземців очікували депортацію у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. На сьогодні 6 осіб вказаної категорії примусово видворені з України, щодо решти осіб триває підготовка до забезпечення їх адміністративного видворення.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: