fbpx

З ініціативи Мстислава Тараса у двох будинках на Сорохтея замінять електромережу

Політика 16:59, 30.01, 2018

До депутата міської ради, укропівця Мстислава Тараса звернулись мешканці вулиці Сорохтея, 16 та 16 а. Люди скаржились на несправність електромережі. За словами мешканців, ще у листопаді на першому поверсі їхніх будинків виникла несправність, яку електрики швидко ліквідували.

"Але після того, особливо у вечірній час, в усіх квартирах відчувався запах горілої електричної ізоляції. Ми побоювались, аби одного дня наші п’ятиповерхівки не зайнялась. Звертались у всі можливі інстанції. Та нас ніхто слухав", – каже франківчанин Роман Попадюк.

1

З відповідним зверненням до міської влади звернувся і укропівець Мстислав Тарас. Будинки обстежила комісія. І завдяки депутатові вдалось усунути несправності електромережі. Також у бюджеті міста на цей рік передбачили заміну електромереж у обидвох будинках. Та спочатку візьмуться за виготовлення проектно-кошторисної документації.

"Добре, що цю проблему вдалося вирішити. Адже через несправність електропроводки могли постраждати люди. Загалом у більшості франківських будинків існує така проблема. І треба підходити до її вирішення не вибірково, а системно", – сказав Мстислав Тарас.

                                                     На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: