fbpx

З націнкою до 40%: стало відомо, хто годуватиме учнів школи №5 у Франківську

Суспільство 13:51, 16.01, 2019

Вартість сніданків та обідів для школярів становитиме 15 та 20 грн відповідно. Івано-Франківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5 за результатами відкритих торгів підписала договір з приватним підприємцем, яка організовуватиме харчування учнів упродовж 2019 року.

Івано-Франківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5 за результатами відкритих торгів підписала договір з приватним підприємцем Любов’ю Коритан на харчування учнів на 651 тис. грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Згідно з договором, переможець торгів надаватиме кейтирингові послуги в школі протягом 2019 року. Вартість сніданків та обідів для школярів становитиме 15 та 20 грн відповідно.

При визначенні вартості страв підприємець зобов’язаний не допускати націнки більш ніж 40% та 20% на товари, що продаються без кулінарної обробки, пишуть Наші Гроші.

Крім переможця, участь у торгах взяв лише один учасник – приватний підприємець Ірина Дубова, також з Івано-Франківська. При цьому ціна, яку запропонувала Дубова, була абсолютно ідентичною ціні Коритан – 651 460 грн. Такою ж була і очікувана вартість закупівлі, тобто на цьому тендері школа не зекономила ні копійки.

Підприємиця Любов Коритан надавала послуги з харчування школярів у ЗШ №5 і минулого року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: