fbpx

З подарунками та добрими справами: укропівці відзначають День святого Миколая

Політика 11:57, 19.12, 2017

День святого Миколая – особливе свято. Звісно, найбільше його чекає малеча. Адже святий приходить до кожного малюка із подарунками. Усім чемним діткам Миколай приносить винагороду за добрі вчинки і сумлінне навчання. Тому жоден малюк у цей день не повинен сумувати. Про це потурбувались укропівці. Напередодні 19 грудня та у саме свято вони відвідали різноманітні сиротинці і школи, організовували цікаві події та свята, а також провели благодійні акції.

Так, в рамках проекту "Місяць милосердя" до Дня святого Миколая, який проводиться за підтримки народного депутата України Олександра Шевченка, громадська організація "Спільними Зусиллями" організувала для дітей з Центру соціально-психологічної реабілітації майстер-клас із розпису дерев’яної іграшки.

"Наш проект стартував ще у листопаді. Ми мали десятки різноманітних розважальних, культурних, спортивних заходів, в яких взяли участь півтисячі франківських малюків із соціально незахищених категорій та дітей учасників АТО", – розповів укропівець Віталій Мерінов.

1

Світлана Оришко протягом двох днів організовує акцію на підтримку онкохворої патрульної Мар’яни Гавриляк.

"Я спекла торт, який давала людям, що жертвували кошти. Напередодні свят кожен мав би зробити щось корисне, тепле та приємне. Адже, допомагаючи іншим, ми робимо по-християнськи. Мар’яні потрібно ще 80 тисяч гривень. І я вірю, що їх зберемо", – сказала укропівка.

2

Депутат міської ради від партії "УКРОП" Дмитро Чміль завітав до рідного села Дубовиця, що на Калущині. Він привітав зі святом місцевих школярів і подарував їм солодощі.

"Школа у Дубовиці невеличка, тут навчається два десятки дітей. І я тішуся, що заклад не кинули напризволяще. Завдяки Вікторові Шевченку цьогоріч ми відновили фасад та перекрили школу. А у 2018, який стане роком місцевих доріг, плануємо взятись за відновлення шляхів", – сказав Дмитро Чміль.

3

Укропівець Володимир Олійник організував традиційні святкування у мікрорайоні "Княгинин". Місцеві дітлахи співали, танцювали довкола ялинки. І звісно, не обійшлось без святого Миколая та щедрих подарунків.

4

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: