fbpx

З Прикарпаття передали в АТО чергову партію гуманітарної допомоги

Суспільство 15:59, 09.03, 2017

Від початку проведення антитерористичної операції на сході країни по всій Україні відкрилися пункти збору гуманітарної допомоги для воїнів АТО, а також вимушено переміщених осіб.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Такий пункт збору працює і на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, куди мешканці області привозять різноманітні  продукти харчування та теплі речі.

За словами першого заступника голови ОДА Марії Савки, боєздатність української армії щороку зростає, поповнюються сучасною технікою бойові частини. Однак у зоні проведення АТО завжди існує потреба у забезпеченості військовослужбовців продуктами харчування.

"Допомагаючи бійцям АТО, ми вкотре засвідчуємо нашу турботу про них, – зазначила Марія Савка. – Цінуємо їхній патріотизм, героїзм, незламну мужність".

Варто додати, що за дорученням голови ОДА Олега Гончарука, за активної підтримки громадськості Прикарпаття було зібрано чергову партію продуктів харчування для військовослужбовців. Вже завтра вантаж буде відправлено у Донецьку та Луганську області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: