fbpx

З жінкою на шиї: у Буковелі традиційними змаганнями відкрили "оксамитовий сезон". ФОТО

Суспільство 17:09, 09.03, 2019

Здолати найрізноманітніші перешкоди: перестрибнути через шини, лавки, надути повітряну кульку, пробігтися з лотком яєць і з'їсти вареники. І все це з жінкою на шиї.

Туристичний комплекс «Буковель» уже восьмий рік поспіль організовує змагання, присвячені Дню весни.

«З кожним роком у наших змаганнях беруть участь все більше учасників. Адже? крім позитивного настрою, нових емоцій та вражень, вони отримують подарунки від ТК «Буковель», – зазначила речниця курорту Оксана Островська.

Цього року в змаганнях взяли участь 13 пар. Деякі із них уже не вперше у Буковелі носять свою жінку на руках. Інші, навпаки, щойно вирішили спробувати міцність і терпіння своїх половинок.

«Ми з'їхали з гірки – і одразу ж на конкурс. Неочікувано, що ми все це пройшли. Тепер будемо знати, як долати разом перешкоди»,  кажуть Андрій та Олександра з Києва.

Першим до фінішу, здолавши всю смугу перешкод всього за 1 хвилину 9 секунд, прийшло подружжя Миколи та Юлії Потапчуків із міста Дубно.

«Не обов’язково сидіти на шиї в чоловіка, аби мати повагу та взаєморозуміння у сім’ї. До того ж у нас великий досвід. Адже уже 11 років у шлюбі, маємо двоє чудових діток. Для нас тут важких завдань не було. Адже ми команда», – кажуть переможці.

Свято весни традиційно відкриває оксамитовий сезон. Вже незабаром у «Буковелі» стартують знижки на послуги.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: