fbpx

За 20 хвилин спортсмени добігли до центру з чотирьох окраїн Івано-Франківська

Спорт 17:03, 23.08, 2015

В рамках заходів, присвячених відзначенню Дня Державного Прапора та 24-ї річниці Незалежності України в Івано-Франківську відбулася легкоатлетична естафета "Біг заради миру в Україні".

Чотири групи спортсменів-легкоатлетів та любителів бігу стартували одночасно з чотирьох напрямків в'їзду до Івано-Франківська (Тисменицьке шосе, Калуське шосе, село Вовчинець, село Крихівці). Вони, пробігаючи вулицями міста, вітали мешканців з 24-ю річницею Незалежності нашої держави. Вони фінішували на Вічевому майдані. Дистанцію учасники чотири групи пробігли за 20-25 хвилин. По завершенню естафети голова Комітету фізкультури і спорту Івано-Франківського МВК Віталій Матешко та керівник Національного олімпійського комітету в Івано-Франківській області Мирослав Карабін вручили кожному учаснику медалі.

Серед учасників легкоатлетичного пробігу "Біг заради миру в Україні" відомі ветерани спорту Іван Файчак, багаторазовий переможець Всеукраїнських та міжнародних легкоатлетичних змагань серед ветеранів, майстер спорту міжнародного класу з марафону Марія Василюк, нині начальник міського центру "Інваспорт", переможці та призери молодіжних, юніорських та юнацьких Всеукраїнських легкоатлетичних змагань, учні ДЮСШ міста, а також любителі бігу. Загалом понад 50 учасників зібрала легкоатлетична естафета миру.

Легкоатлетичний пробіг "Біг заради миру в Україні" відбувся по вулицях міста Івано-Франківська за підтримки Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області, комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: