fbpx

За добу на Прикарпатті сталися чотири аварії, три з яких – зі смертельними наслідками

Суспільство 06:45, 08.10, 2018

Учора, 7 жовтня, в Івано-Франківській області зареєстрували 4 ДТП, загинули 3 людини, кілька потерпілих потрапили до лікарні.

Учора приблизно о 1:31 ночі в Івано-Франківську по вул. Галицькій водій "Мітсубісі Аутлендер" наїхав 48-річного пішохода, мешканця Тернопільської області. Чоловік отримав важкі травми та о 7:5 год помер в реанімаційному відділенні ОКЛ, повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА.

Об 11:54 в Івано-Франківську по вул. Є. Коновальця водій мотоцикла "Кавасакі", гр. 1989 р. н., рухаючись в напрямку села Черніїв, допустив зіткнення із автомобілем ВАЗ 2114. Мотоцикліст отримав тілесні ушкодження.

О 23:57 в смт Делятин Надвірнянського району по вул. 16 Липня, біля "Гостинного дому", сталася ДТП за участю автомобілів "Кіа" та "Фольксваген ЛТ": одна людина загинула, троє травмовано.

Учора о 00:08 в Івано-Франківську по вул. Чорновола 22-річний франківець на скутері "Honda" виїхав на тротуар і врізався в огорожу. Потерпілого госпіталізували в МКЛ № 1, що по вул. Матейка, де о 00.50 год. хлопець помер.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: