fbpx

За добу терористи понад 60 разів обстріляли українські позиції. Четверо поранених

Суспільство 09:23, 29.04, 2018

Протягом минулої доби у зоні Антитерористичної операції на Донбасі поранення отримали четверо українських військових, ще троє зазнали бойових травмувань.

Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

На Луганському напрямку бойовики із заборонених 122-мм артилерії, 120 та 82-мм мінометів обстрілювали українські опорні пункти поблизу Новотошківського. Також 122-мм артилерійські системи й озброєння танка противник застосував в районі Кримського, а міномети калібру 120 мм – під Троїцьким та Луганським. Ворог зі 82-мм мінометів бив по українських укріпленнях неподалік Причепилівки та Новозванівки, з гранатометів різних типів – біля Попасної та Луганського, з озброєння БМП – в районі Троїцького, а зі стрілецької зброї – неподалік Новоселівки.

Тривав ворожий вогонь і на Донецькому напрямку. Із заборонених Мінськими угодами 120 та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї терористи обстріляли українських захисників Авдіївки. Також 120-мм міномети агресор застосував під Богданівкою та Новотроїцьким, а міномети калібру 82 мм – в районі Шахти "Бутівка", Новоселівки та Водяного. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по українських позиціях поблизу Талаківки, Гнутового, Водяного, Широкиного, Мар’їнки, Кам’янки, Павлополя, Новотроїцького, Лебединського, Опитного, Верхньоторецького, Красногорівки та Шахти Бутівка. Ворожі снайпери стріляли під Водяним, Широкиним та Мар’їнкою.

Загалом ворог відкрив вогонь принаймні 61 раз.

Постраждалих українських військових доправили до лікувальних закладів та надали кваліфіковану медичну допомогу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: