fbpx

За добу у ДТП на Прикарпатті постраждало троє людей

09:29, 01.01, 2018

Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації повідомили про три ДТП з потерпілими, які трапилися минулої доби.

31 грудня о 14:50 автомобіль "Опель Зафіра", рухаючись по вул. Чорновола в напрямку вул. Довженка, наїхав на жителя Івано-Франківська, який перетинав дорогу в межах пішохідного переходу. В результаті ДТП пішохід отримав травми: множинні забійні рани правого передпліччя, гомілки.

Того ж дня приблизно о 06:40 між с. Голинь Калуського району та смт. Брошнів Рожнятівського району зіткнулись два автомобілі марки "Вольксваген Гольф". У ДТП потерпів один чоловік, який доставлений у Калуську центральну районну лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана скроневої ділянки голови справа, садно правого плеча.

Близько 16:00 в селі Старі Кути по вулиці Косівській житель села Устеріки Верховинського району за кермом ВАЗ-21093, рухаючись по головній дорозі в сторону смт. Кути, увімкнув лівий поворот та почав здійснювати маневр повороту ліворуч в сторону другорядної дороги. Автомобіль Тойота Рав 4 під керуванням жителя Старих Кутів намагався обігнати ВАЗ-21093 і допустив зіткнення з ним. У ДТП потерпів один чоловік, він доставлений в Косівську ЦРЛ із діагнозом: закрита травма грудної клітки та закрита черепно-мозкова травма. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: