fbpx

За дотриманням правопорядку на виборах у Калуші слідкуватимуть 600 поліцейських та 166 "надзвичайників"

Суспільство 13:55, 14.07, 2016

Під час проведення проміжних виборів в окрузі № 85 буде задіяно 600 поліцейських та 166 представників із Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області. Також за порядком слідкуватимуть 350 представників громадських формувань.

Про це розповів начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов на прес-конференції щодо дотримання законності та правопорядку під час проведення проміжних виборів по округу №85 (центр м. Калуш).  Він зазначив, що представники правоохоронних органів забезпечуватимуть прозорий перебіг виборів та дотримання правопорядку. 
За словами Віктора Шкутова, на виборчих дільницях у цілодобовому режимі розгорнута робота оперативних штабів. На місцях чергують вісім посилених слідчо-оперативних груп, до яких залучено вибухотехнічний підрозділ ГУНП та кінологічна служба.
"Забезпечення громадського порядку та дотримання законодавства під час підготовки та проведення проміжних виборів є надзвичайно важливим. Адже прозорі і чесні  вибори – це стабілізація всіх процесів, які відбуваються у Україні,  зазначив заступник голови ОДА Ярослав Паранюк. – Тож маємо докласти максимум зусиль, щоб проміжні вибори по округу №85 відбулися без правопорушень".

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: