fbpx

"За кермом сидів інопланетянин": водій тікав від поліцейських і врізався в патрульний автомобіль. ВІДЕО

Суспільство 13:10, 28.12, 2017

На трасі Київ – Чоп близько 23:00 27 грудня нетверезий водій в‘їхав в патрульний автомобіль, а перед цим втікав від переслідування.

Як повідомляє патрульна поліція Львова, патрульний екіпаж помітив, як автомобіль "Volkswagen Passat" здійснив обгін на перехресті, після чого дали вказівку водієві зупинитися. Однак порушник почав втікати. Йому вдалося відірватися від переслідування. В якийсь момент втікач побачив, як назустріч йому їде інший патрульний автомобіль, який саме здійснював супровід. Порушник вирішив, що це його переслідують, і вирішив вклинитися в колону з автомобілів. В той момент екіпаж, який здійснював переслідування, перегнав його і, коли зрозумів це, одразу здійснив розворот. Водій виїхав на зустрічну смугу поблизу населеного пункту Дідилів і зіткнувся з патрульним автомобілем. 

Поліцейські одразу помітили у водія ознаки алкогольного сп'яніння, однак він почав заперечувати факт керування транспортним засобом, пише НВ.

"Я збоку сидів, а за кермом сидів інопланетянин", – пояснив патрульним водій. В салоні нікого, окрім водія, не було, а пасажирські сидіння були закидані речами. 

Також водій говорив, що може віддячити і має впливових знайомих і що треба "вийти всім сухими із ситуації". Згодом до водія приїхав адвокат. 

На місце викликали слідчо-оперативну групу, оскільки працівники патрульної поліції отримали тілесні ушкодження. В них діагностували забої і струс мозку. 

Слідчий скерував водія в медичний заклад, аби встановити, тверезий він чи ні. Там він за порадою адвоката відмовився від обстеження, а також пояснював, що драгеру не довіряє, а аналізи йому не дозволяє здавати віра. 

Медики склали висновок за ознаками, що водій перебуває в стані алкогольного сп‘яніння. Далі справою займаються слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: