fbpx

До кінця жовтня на Прикарпатті збудують два туристичні візит-центри

Суспільство 17:11, 13.01, 2017

У рамках проекту "Івано-Франківська область – край для туризму" оголошений тендер на будівництво двох візит-центрів – на Верховинщині та в місті Галич. Будівництво візит-центрів – за кошти міжнародної технічної допомоги.

Закупівлі послуг зі зведення візит-центрів проводить управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Ця закупівля здійснюється в рамках впровадження проекту "Івано-Франківська область – край для туризму", що фінансується за рахунок коштів Європейського Союзу. Проект реалізує Івано-Франківська ОДА. 

Предметом закупівлі є два лоти: 

–         Лот № 1 – Будівництво візит-центру (зупинки туристичних автобусів і короткотермінового відпочинку туристів) за адресою: вул. Об’їзна, місто Галич Івано-Франківської області та благоустрій прилеглої території.

–         Лот № 2 – Будівництво візит-центру (зупинки туристичних автобусів і короткотермінового відпочинку туристів) за адресою: присілок Голиці села Ільці Верховинського району Івано-Франківської області та благоустрій прилеглої території.

Читайте: У Верховинському районі збудують візит-центр з місцями відпочинку для автотуристів

Строк виконання робіт: до 31.10.2017 року. Умови тендеру дивіться тут.  Пакет тендерної документації – за посиланням.

Тендерних пропозицій чекають до 27 лютого включно. 

Читайте також: У Галичі за кошти Євросоюзу побудують візит-центр

Важливою умовою є те, що учасник-переможець тендеру має право залучати субпідрядні організації для виконання робіт в обсязі, що не може перевищувати 40%.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: