fbpx

За минулу добу на Прикарпатті сталося шість ДТП – двоє людей загинули, 8 травмовані

Суспільство 08:29, 13.08, 2017

В Івано-Франківську та в селі Ланчин Надвірнянського району авто на смерть збили пішоходів.

Вчора ввечері у ДТП в Івано-Франківську, що сталася біля ТЦ "Велес", на смерть збили 75-річну жінку.

В Ланчині Надвірнянського району на центральній вулиці села "Honda Civic" вчинила наїзд на пішохода – 63-річну місцеву мешканку. Пішохід від отриманих травм померла на місці.

Близько 13:20 години у селі Топорівці Городенківського району 19-річна водій на "Dacia Sandero" врізалася в придорожнє дерево, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Жінку доправили до Городенківської ЦРЛ.

Близько 20.30 зіткнулися автомобілі у селі Живачів Тлумацького району – "ВАЗ-2108" виїхав на зустрічну смугу. Травмовані водій і двоє пасажирів.

Так само на зустрічну смугу виїхав о 20:07 годині у підміському селі Павлівка 36-річний водій на "Шевроле Нива" і зіткнувся із автомобілем "Ніссан Альмера". В результаті ДТП 45-річного водія та двох пасажирів "Ніссан-Альмера", 44-річну та 81-річну жінок, "швидка" забрала до лікарні. Обидві госпіталізовані в ОКЛ. 

О 21:34 годині в селі Старий Лисець Тисменицького району невідомий на скутері збив пішохода. 17-літній місцевий мешканець потрапив у лікарню – його доправили в ОКЛ Івано-Франківська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: