fbpx

За минулу добу на Прикарпатті в ДТП постраждали четверо людей

Суспільство 07:36, 19.09, 2018

В Івано-Франківській області протягом минулої доби зареєстрували чотири дорожньо-транспортні пригоди.

Уночі 17 вересня в селі Лісна Велесниця Надвірнянського району місцевий мешканець на автомобілі Ауді А-6 наїхав на односельчанина. Пішохід отримав відкриту черепно-мозкову травму та був доставлений в Надвірнянську ЦРЛ.

Учора, 18 вересня, о 2 годині ночі в селищі Ланчин Надвірнянського району водій автомобіля "Опель Вектра" на польській реєстрації не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та злетів з дороги у кювет зліва. Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому шийного хребця, закритої черепно-мозкової травми, перелому гомілки правої ноги.

Учора, 18 вересня, о 17:10 в селі Угринів Тисменицького району водій автомобіля "ДЕО Ланос" виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем "Мерседес Спринтер", внаслідок чого пасажир автомобіля "ДЕО Ланос" отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої плечової кістки та був доставлений в Лисецьку ЦРЛ.

Учора о 20:15 у Надвірній водій автомобіля Урал 4320 з причепом, повертаючи вліво, збив задньою правою частиною причепа мотоцикліста. Внаслідок  ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ключиці.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: