fbpx

За минулу добу в зоні АТО поранення дістали троє українських військових

Суспільство 11:41, 02.01, 2017

За минулу добу, 1 січня 2017 року, бойовики здійснили 38 обстрілів.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що на Маріупольському напрямку зі 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Талаківку, Широкине та Водяне. З 82-міліметрових мінометів вони вели вогонь по Павлополю, Широкиному, Талаківці, Лебединському та Водяному. З гранатометів та стрілецької зброї – по Гнутовому, Водяному, Павлополю, Лебединському, Мар'їнці, Новотроїцькому.

На Донецькому напрямку з тих же видів озброєння стріляли по Луганському, Авдіївці, Троїцькому і Зайцевому.

"На Луганському напрямку окупанти вели вогонь по наших позиціях з гранатометів поблизу Станиці Луганської, а зі стрілецької зброї – біля Сизого. Всього зафіксовано 38 обстрілів", – йдеться у повідомленні.

1 січня троє наших військовослужбовців зазнали поранень. Станом на вечір 1 січня в зоні проведення АТО зафіксовано 22 обстріли. З них більше половини, а саме 13, сталися в секторі "Маріуполь". На півдні Донеччини ворог стріляв із 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. У прицілі терористів були Широкине, Водяне, Павлопіль, Лебединське, Мар'їнка та Новотроїцьке. Не було тиші й на донецькому напрямку, де сталися 6 атак в районі Авдіївки, Троїцького, Зайцевого і Луганського. У секторі "Луганськ" відбулося 3 обстріли: з гранатометів атакували позиції поблизу Станиці Луганської, а стрілецька зброя працювала біля Сизого.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: