fbpx

За ніч бойовики 22 рази обстріляли українські війська

Суспільство 09:40, 12.01, 2015

У зоні бойових дій продовжує зростати кількість обстрілів з боку терористів.

Розпочинаючи з 18-ї години вчорашнього вечора, незаконні збройні формування 22 рази обстріляли позиції наших військових, в тому числі з важкого озброєння, передає прес-центр АТО.

Районом найбільшого загострення залишається донецький аеропорт та населені пункти поблизу нього. Учора ввечері відбулося бойове зіткнення між бойовиками та оборонцями нового терміналу аеропорту.

На донецькому напрямку терористи з мінометів обстріляли метеовежу донецького летовища та Авдіївку. Також із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню "Град" бойовики обстріляли Тоненьке, Піски та Опитне, а з протитанкових керованих ракет – Гранітне.

На інших напрямках незаконними збройними формуваннями було обстріляно з мінометів населені пункти Вуглегірськ, Ленінське та Гнутово, з артилерійських систем – околиці Нікішино, а з "Градів"  населені пункти Одрадівка та двічі Гнутово.

Наші військові впевнено контролюють ситуацію та, за необхідності, наносять удари у відповідь, подавляючи найбільш активні вогневі точки терористів. Противник несе втрати.

Загалом за добу незаконні збройні формування 63 рази обстріляли позиції наших військових. При цьому варто відмітити, що приблизно з першої годині ночі і до самого ранку у зоні АТО спостерігається затишшя – за цих декілька годин тут не прозвучало жодного пострілу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: