fbpx

За перемогу у конкурсі "Кращі практики місцевого самоврядування" змагатимуться 80 проектів

Суспільство 19:24, 04.11, 2014

В Україні триває конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування". Для участі в ІІ етапі конкурсу конкурсна комісія рекомендує 80 заявок, які надійшли від органів місцевого самоврядування усіх рівнів. Серед них є і проекти з Прикарпаття.

Про це повідомляє КУРС із посиланням на Департамент з питань місцевого самоврядування та територіальної організації влади Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Всього на конкурс було подано близько 200 заявок. Відбір кращих практик проводився за трьома напрямками – "Енергозбереження та енергоефективність", "Влада та бізнес: сприяння, партнерство", "Влада та громада: інформування, діалог, участь".

За словами заступника міністра В’ячеслава Негоди, церемонію нагородження переможців Мінрегіоном і Програмою Ради Європи "Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні" заплановано на грудень місяць.

Нагадаємо, метою Конкурсу є відбір і поширення кращих практик і корисних ініціатив органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій. У цьому році на Конкурс надійшло близько 200 заявок від органів місцевого самоврядування усіх рівнів: обласні та районні ради надіслали 35 заявок; міські ради – 67; селищні та сільські ради – 96. Тему "Енергозбереження та енергоефективність" обрали 97 органів місцевого самоврядування; "Влада та бізнес: сприяння, партнерство" – 31; "Влада та громада: інформування, діалог, участь" – 70.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: