fbpx

За підтримки БФ "Новий Івано-Франківськ" у ЗШ № 15 відбулось традиційне свято спорту

Спорт 21:15, 01.03, 2018

Свято спортивних досягнень "Надія" у ЗШ № 15 відзначають з 2013 року. Його започаткував випускник закладу, 4-разовий чемпіон світу з кікбоксингу, фіналіст першості Європи з боксу, чемпіон України з універсального бою, голова громадської організації "Спільними Зусиллями", керівник Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка, укропівець Віталій Мерінов.

"Такий захід є чудовим стимулом для школярів та молоді. Вони бачать, що їхніх друзів, їхніх однокласників вітають з кубками, – тоді й самі хочуть отримати нагороду, починають займатися різними видами спорту. Приємно, що такі дійства не байдужі і нашим обранцям. БФ Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" традиційно підтримує спорт у нашому місті. Це стосується як досвідчених виконавців, так і початківців, як ці діти", – розповів Віталій Мерінов.

На спортивне свято зійшлася ледь не вся школа. Відомі франківські тренери та спортсмени вручали статуетки і кубки. Нагороди отримали більш як десяток вихованців навчального закладу та їхніх наставників. Торік школярі ставали призерами і переможцями різноманітних змагань з волейболу, плавання, тхеквондо і боксу. Зокрема, в останньому виді бронзу на чемпіонаті України здобув Андрій Розвадовський.

"Я дуже люблю спорт. Не маю часу, щоб погуляти чи пограти в комп’ютер. Бо завжди іду на тренування. Мрію стати олімпійським чемпіоном", – сказав Андрій.

Також нагороди отримали вихованці, які тішили здобутками у регбі. Тренери зізнаються: такі відзнаки приємні як дітям, так і дорослим.

"На сьогоднішній день всім зрозуміло, що у спорті недостатнє фінансування. Але в межах тих можливостей, які є, звичайно, кожна справа і кожне згадане слово є доброю подякою", – сказав тренер ДЮСШ №2, голова обласної Федерації регбі Михайло Ярема.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: