fbpx

За підтримки благодійного фонду Олександра Шевченка у Франківську проходить фестиваль "ART–PRAKTIK"

Політика 16:57, 10.03, 2018

400 учасників та майже 40 тренерів із семи українських міст та з-за кордону. В Івано-Франківську відбувається третій за рахунком Міжнародний фестиваль "ART–PRAKTIK".

За підтримки благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" у нашому місті його організовувала укропівка Ілона Мурзова, повідомляє прес-служба партії.

"Тема цьогорічного фестивалю – час жити усвідомлено і щасливо. Для мене це дійство – можливість змінити наше місто на краще. Тому що я вірю: якщо людина змінює себе – це впливає на навколишній світ", – каже Ілона Мурзова.

Дійство проходить у стінах Університету права імені Короля Данила Галицького. Для франківчан це чудова можливість відвідати заняття на найрізноманітнішу тематику: від арт-терапії до усвідомлення основ власного духовного інтелекту. 

"Ми вирішили, що ми повинні допомогти українським родинам. Щоб скандалів на кухнях було менше, мами менше кричали на своїх дітей, люди пізнавали себе. Цей фестиваль – про стосунки всередині свого оточення, який вплине на стосунки в країні", – ділиться мотиваційна тренерка Ірина Тараріна.

"Для мене цей фестиваль – це пробудження після зими. Заняття тут можуть змінити світ всередині кожної людини", – ділиться враженнями франківчанка Марія Войс.

Міжнародний фестиваль "ART–PRAKTIK" триватиме в Івано-Франківську протягом двох днів.

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: