fbpx

За підтримки Олександра Шевченка титулований легкоатлет із Гадяча бере участь у чемпіонаті Європи

Політика 20:32, 14.08, 2018

У ці дні в Берліні триває чемпіонат Європи із легкої атлетики. За підтримки народного депутата України Олександра Шевченка у складі збірної України виступає Євген Гуцол із міста Гадяч, що на Полтавщині.

"Так уже склалось, що спортсмени, попри відсутність підтримки з боку держави, роблять для України значно більше, аніж сотні політиків та чиновників. Допомагав і буду допомагати молодим, талановитим українським спортсменам. Адже вони відкривають світові нашу країну", – сказав народний депутат України Олександр Шевченко.

Євген Гуцол з 2011 року виступає в складі збірної України з легкої атлетики. Призер командного чемпіонату Європи, фіналіст чемпіонату світу, рекордсмен України з естафетного бігу, 4-разовий фіналіст чемпіонатів Європи, 4-разовий чемпіон України, майстер спорту міжнародного класу. Нещодавно здобув золоту медаль в складі збірної України на міжнародній матчевій зустрічі. А після чемпіонату Європи Євген Гуцол посилено готуватиметься до участі в Олімпійських іграх, що відбудуться у 2020 в Токіо.

"Хочу подякувати Олександрові Шевченку за допомогу, надану мені для підготовки та участі у цьому змаганні. А також у підготовці до головного старту чотириріччя – Олімпійських ігор. Дуже приємно знати, що в Україні є небайдужі до долі українських спортсменів люди", – зазначив Євген Гуцол. 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: