fbpx

За підтримки Юрія Дерев’янка у Надвірній відбувся традиційний фестиваль "На Рождество". ФОТО

Суспільство 17:47, 11.02, 2019

Восьмий рік поспіль Надвірна приймає колядників з усієї України. Тут відбувся традиційний фестиваль "На Рождество".

Справжнім подарунком для гостей став виступ Національної капели бандуристів України ім. Г. Майбороди, які приїхали сюди на запрошення співорганізатора фестивалю, народного депутата України, кандидата в Президенти, лідера партії "ВОЛЯ" Юрія Дерев’янка.

Яскраве дійство розпочалось з театралізованого вертепу від Івано-Франківського облмуздрамтеатру. У Прокатедральному Соборі Благовіщення Пресвятої Діви Марії лунали старовинні й нові колядки, а ще новорічно-різдвяні віншування.

Намагаються не пропустити щорічне дійство прикарпатці. Кажуть, тут мають можливість не лише насолодитися співом чудових колективів, а й поринути у довговічні традиції.

"Колись, нам батьки передавали ці традиції, ми тепер – дітям, а наші діти – внукам",  каже прикарпатець Василь.

Фестиваль житиме довго, переконують співорганізатори дійства – команда людей змін партії "ВОЛЯ" та її лідер Юрій Дерев’янко. Адже головна мета фестивалю "На Рождество" – згуртування громади та збереження традицій, які є запорукою гідного майбутнього.

"Це та родзинка, яка є в нас в Надвірній. І ми запрошуємо усіх гостей нашого міста і, якщо хтось не зміг цього разу, то на наступний рік приїздіть і отримайте масу позитивних емоцій. Адже це щось неймовірне! Піднесення відчуває кожен присутній. Це родинне тепло, це те світло, що сходить з небес, і люди прославляють Бога",  каже народний депутат, кандидат в Президенти України Юрій Дерев’янко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: