fbpx

За порядком на Великдень в Івано-Франківській області стежитимуть понад 1700 правоохоронців

Суспільство 09:59, 05.04, 2018

У святкові дні правоохоронці посилять превентивні заходи.

За дотриманням публічного порядку на території Івано-Франківщини стежитимуть 1751 працівників ГУНП та Управління патрульної поліції в області, Національної гвардії та представників від громадських формувань, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

На Великдень в області проводитимуться святкові літургії в 952 культових спорудах в 700 населених пунктах області. Очікується, що у них візьмуть участь близько 547 тисяч громадян.

До охорони публічної безпеки та порядку в період проведення масових заходів, пов’язаних зі святкуванням Великодня, також залучатимуться 53 військовослужбовці Національної гвардії, які будуть нести службу в режимі піших патрулів у Івано-Франківську, Калуші, Тисмениці, Надвірній та в смт. Богородчани. У місцях масового перебування людей, де переважно й планується проведення заходів, частково може бути обмеження руху автотранспорту.

На час Великодніх богослужінь біля храмів у населених пунктах Прикарпаття нестимуть службу 1260 працівників ГУНП та УПП в Івано-Франківській області та представників громадських формувань.

Крім того, для оперативного та належного реагування на звернення і повідомлення прикарпатців та гостей краю на святковий період створено 35 посилених слідчо-оперативних груп із розрахунком 213 працівників на добу. Передбачено і залучення 2 вибухотехнічних груп у складі вибухотехніків та кінологів.

Водночас правоохоронці сподіваються на традиційну толерантність мешканців Прикарпаття і їх правосвідомість у сприянні працівникам поліції у виконанні функцій з охорони правопорядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: