fbpx

За порядком під час Великодніх свят на Прикарпатті стежитимуть 2 тисячі правоохоронців

Суспільство 09:36, 13.04, 2017

За дотриманням публічного порядку на території Івано-Франківщини у вихідні дні стежитимуть майже 2 тисячі правоохоронців та представників громадських формувань.

На Великдень в області проводитимуться святкові відправи в 981 храмах, розташованих в 729 містах та селах. Очікується, що у них візьмуть участь понад півмільйона громадян, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як повідомив т.в.о. начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Андрій Прусак, до охорони публічної безпеки та порядку у період проведення масових заходів, пов’язаних зі святкуванням Великодня, окрім працівників відділів та відділень поліції області, також залучатимуться військовослужбовці Національної гвардії та Управління патрульної поліції м. Івано-Франківськ. Зокрема, під час Великодніх богослужінь біля храмів у населених пунктах Прикарпаття нестимуть службу близько 1300 поліцейських та їх громадських помічників.

Крім того, для оперативного та належного реагування на звернення і повідомлення прикарпатців та гостей краю на святковий період створено 35 посилених слідчо-оперативних груп поліції. Водночас правоохоронці сподіваються на традиційну толерантність мешканців Прикарпаття і їх правосвідомість та бажають усім радісних святкувань без прикрих випадків.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: