fbpx

За постачання "канабісу" у виправний центр прикарпатець сяде на чотири роки з конфіскацією майна

Суспільство 07:04, 21.11, 2014

Раніше судимий мешканець Долинського району намагався передати у Долинський виправний центр майже 25 грамів наркотиків.

Долинський районний суд розглянув матеріали кримінального провадження про обвинувачення раніше судимого жителя Долинського району у незаконному обігу наркотиків.

У суді обвинувачений пояснив, що в середині серпня 2014 року неподалік від залізничного вокзалу на автобусній зупинці на вулиці Сагайдачного в Івано-Франківську знайшов паперовий згорток, в якому знаходився особливо небезпечний наркотичний засіб "канабіс".

Він зателефонував товаришу, який відбуває покарання в Долинському виправному центрі № 118, і домовився, що передасть йому наркотики.

Цього ж дня обвинувачений приїхав до виправного центру, підійшов до огорожі і намагався перекинути "канабіс", вагою 27,46 грамів, через огорожу. Однак пакунок вдарився об стіну та впав назад на землю, після чого підсудний був затриманий працівниками виправного центру.

При винесенні вироку до обтяжуючих покарання обставин суд відніс вчинення злочину повторно. Обставинами,  що пом'якшують покарання, суд вважає щире каяття обвинуваченого та активне сприяння розкриттю злочину.

Так, Долинський районний суд призначив наркоторговцю покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки і два місяці з конфіскацією усього належного йому майна.

Крім того, засуджений повинен відшкодувати 663,78 гривень за проведення експертиз.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: