fbpx

За програмою державної субвенції троє франківців отримали однокімнатні квартири

Суспільство 14:45, 11.01, 2018

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради трьом мешканцям Івано-Франківська вручили ключі від квартир.

Однокімнатні квартири отримали:

Вітович Анастасія, яка з 7-місячною дитиною Емою проживає у Будинку нічного перебування на Млинарській. Дитину виховує сама. Вона отримала квартиру на вулиці Івасюка площею 37,7 м².

Савчин Сергій, 1997 року народження, проживав в одній квартирі з опікуном, де було зареєстровано 9 осіб. Він отримав житло на вулиці Галицькій, площею 32,3 м².

Анна Рочняк, 1997 року народження, виросла у дитбудинку, зараз навчається у Бурштинському торговельно-економічному коледжі. Ключі від квартири на вулиці Сахарова, 33 м² отримав її брат, оскільки Анна не змогла бути присутньою.

Міський голова Руслан Марцінків пояснив, що кошти на ці три квартири поступили з держбюджету наприкінці 2017 року.

Квартири отримали як соціальне житло ті діти-сироти, які стояли на черзі в місті Івано-Франківську  згідно з вимогами Житлового кодексу.

“Дуже добре, що така програма діє, що ми дуже оперативно спрацювали, адже ці кошти поступили наприкінці року і нам вдалося сьогодні ці квартири придбати і надати тим родинам, які потребують”,  сказав Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: