fbpx

У Космачі за 12,5 млн гривень добудують школу, яку розпочали ще 20 років тому

Суспільство 07:43, 27.12, 2017

Відділ будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Косівської райдержадміністрації провів тендер на будівництво другої черги школи у селі Космач. Роботи мають бути завершені до кінця 2018 року.

У тендері з очікуваною вартістю 12,8 млн грн взяло участь два учасники – ТОВ "Рожнівський сількомунгосп"  та ТОВ "Код Груп".

7 грудня тендерний комітет оприлюднив повідомлення про намір укласти договір з ТОВ "Рожнівський сількомунгосп", яке запропонувало добудувати школу за 10,5 млн грн.

Втім вже 14 грудня тендерний комітет своє рішення скасував і оголосив переможцем ТОВ "Код Груп" з ціновою пропозицією 12,5 млн грн. Як йдеться в протоколі засідання, при детальному розгляді кваліфікаційних документів встановлено, що ТОВ "Рожнівський сількомунгосп" не надало довідки про наявність матеріально-технічної бази та працівників. Тому пропозицію цього учасника відхилили.

26 грудня відділ будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Косівської РДА уклав договір підряду з ТОВ "Код Груп", відповідно до якого роботи мають бути виконані до кінця 2018 року. Акти виконаних робіт мають підписуватися щомісяця, а після того протягом 30 днів замовник має перераховувати підряднику кошти.

Як йдеться на офіційному сайті Космацької ОТГ, будівництво нової типової школи розпочато у 1998 році, з того часу тільки І черга введена в експлуатацію. А приміщення ІІ черги на деякий час було законсервовано. Протягом 2012-2013 р. було відновлено фінансування і роботи проводились, освоєно 1,3 млн грн. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: