fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • За сприяння БФ "Новий Івано-Франківськ" у Буковелі відбувся юнацький чемпіонат області з баскетболу

За сприяння БФ "Новий Івано-Франківськ" у Буковелі відбувся юнацький чемпіонат області з баскетболу

Спорт 12:10, 05.06, 2018

У туристичному комплексі "Буковель" відбувся чемпіонат Івано-Франківської області з баскетболу. З ініціативи благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" у туристичний комплекс з’їхалися юнаки та дівчата 2005 і 2007 років народження.

Змагання відбулися на спортивних майданчиках зі штучним покриттям, які розташовані на території ТК "Буковель".

"Насамперед, завдяки таким змаганням ми пропагуємо здоровий спосіб життя та розвиток баскетболу. Адже в Буковелі створені всі умови як для успішного проведення змагань, так і для навчально-тренувальних зборів", – розповів голова Івано-Франківської обласної федерації баскетболу, головний тренер БК "Франківськ" Юрій Процюк.

До участі у турнірі зголосилися понад десять команд з Івано-Франківська, Калуша, Надвірної та Коломиї. Ігри відбувалися згідно з регламентом баскетболу.

До речі, вже цього місяця Буковель прийматиме фінал масштабного обласного турніру з баскетболу 3 на 3.

"За сприяння благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" відбудеться відкритий чемпіонат області "Bukovel Open". Він буде проходити в чотирьох містах області, а саме: Коломиї, Снятині, Надвірній та Івано-Франківську. Фінальні матчі пройдуть на гірському курорті "Буковель". Це будуть офіційні змагання, які входитимуть в ФІБА-календар. Хочеться наголосити, що змагання відкриті, тобто до нас може завітати і позмагатися будь-яка команда не тільки з України, а й з-за кордону. Це наш перший такий проект, але в першу чергу він спрямований для залучення дітей до ігор в баскетбол 3 на 3", – розповів Юрій Процюк.

А переможцями змагань серед юнаків стали команди Івано-Франківської ДЮСШ №2 (2005 р.н.) та  Коломийської ДЮСШ (2007 р.н.). А серед дівчат –  Івано-Франківська обласна ДЮСШ (2005 р.н.) та Івано-Франківська ДЮСШ №2 (2007 р.н.).

"Буковель – це майданчик для людей, які люблять спорт та займаються як на професійному, так і на любительському рівні. Наші схили, баскетбольні, волейбольні і футбольні поля завжди відкриті для дітей. Розвитку дитячого спорту треба приділяти особливу увагу. Адже здорові діти – це здорова нація", – зазначив народний депутат України Олександр Шевченко.

На правах реклами 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: