fbpx

За сприяння Олександра Шевченка майбутні прикарпатські юристи відвідали Верховну Раду України

Суспільство 13:30, 15.05, 2019

Вже третій рік поспіль народний депутат України Олександр Шевченко сприяє поїздці студентів юридичного інституту Прикарпатського університету до Києва. Цьогоріч з роботою Верховної Ради України ближче ознайомились 16 майбутніх юристів.

"Молодь, а особливо студенти, які планують працювати у сфері права, повинні знати, як функціонує вищий законодавчий орган країни. Адже у їхніх руках знаходиться майбутнє держави. Після таких відвідин є перспектива, що хтось із них буде працювати в парламенті. Переконаний, що перед молодими людьми необхідно максимально відкривати усі шляхи, аби вони свідомо робили свій вибір і працювали на благо України", – наголосив народний депутат України Олександр Шевченко.

1

Під час екскурсії, яку організували спеціально для прикарпатських студентів, їм розповіли про те, як побудоване приміщення Верховної Ради, як воно функціонує та історію будівлі.

За словами голови профбюро юридичного інституту  Юрія Угриновського, такі відвідини неабияк мотивують студентів. Адже процеси, які відбуваються у ВР, вони вивчають в університеті.

"Нам розповіли чимало цікавих фактів про діяльність Верховної Ради. Для студентів, а першокурсників було найбільше, це дуже пізнавально. Вони на власні очі  мали змогу побачити те, за чим досі спостерігали лише по телевізору. Відвідали сесійну залу, пройшлися коридорами, побачили масштабну картину "Державотворення". Екскурсія вражаюча і мотивуюча. Адже студенти побували в місці, де твориться історія", – ділиться враженнями Юрій Угриновський.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: