fbpx

За сприяння Олександра Шевченка талановита художниця з Хмельниччини відпочила з родиною у Буковелі

Політика 17:53, 10.08, 2018

Буковель радо прийняв гостей з Хмельниччини. За сприяння благодійного фонду Олександра Шевченка юна художниця Катерина Сидорук з Летичева отримала нагоду протягом трьох днів відпочити з татом і мамою у туристичному комплексі.

Катруся – переможниця конкурсу малюнків "Родина очима дитини". Його напередодні організував Хмельницький "УКРОП". На розгляд журі свої роботи надіслали 86 юних художників зі всієї Хмельниччини. Катерина Сидорук зобразила сільську родину – з татом, мамою, сином, дідусем, бабусею та кішкою.

"Справжня родина – це коли всі здорові і усміхнені, коли нікого не бракує. Навіть кішка є повноцінним членом родини, яку всі люблять", – каже авторка малюнка.

Сім’я Сидоруків ще ніколи не була у Буковелі. Ба більше: ніколи не ходила у гори. Кажуть, що найбільше запам’ятаються краєвиди, чисте повітря, а також розваги, яких у Буковелі незліченна кількість.

"Ми не сподівались на таку перемогу. Спочатку відчули легкий шок, а потім зрозуміли, що наша донька – переможниця. Ми пишаємося нашою Катею. Раді, що її талант і нам трохи розширив кругозір. Ми ще не бачили такої краси, нам дуже сподобався наш номер та теплий прийом у Буковелі", – говорить тато художниці Микола Васильович.

До слова, 13-річна Катруся займається малюванням сім років. Вона – неодноразова переможниця багатьох конкурсів, але такий цінний приз виграла вперше. Окрім малювання, вона займається рукоділлям і грає на акордеоні.

"Завжди підтримував і надалі підтримуватиму талановиту молодь. Адже саме ініціативні, обдаровані, непересічні діти потребують нашої особливої уваги. Що більше світ відкритий для таких дітей, то більше проявлятиметься їхній талант. Вітаю Катерину з перемогою. Переконаний, що відвідини Буковелю підуть на користь всій сім’ї Сидоруків і сприятимуть ще більшому розвитку таланту їхньої донечки", – сказав народний депутат України Олександр Шевченко.

На паравах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: