fbpx

За сприяння Олександра Шевченка у франківській ЗШ №21 замінили вікна

Суспільство 13:41, 06.09, 2018

Для тепла та комфорту. За сприяння народного депутата України Олександра Шевченка в Івано-Франківській ЗШ № 21 замінили більш як 60 вікон.

На ці роботи із державного бюджету було виділено майже 300 тисяч гривень. Нові склопакети – результат звернення колективу школи до приймальні нардепа. Педагоги розповідають: будівлі більш як три десятки років. Вікна були вже старими, втратили свою енергозберігальну здатність. А діти мерзли, особливо взимку, адже будівля не утеплена.

"Ми замінили старі вікна на сучасні склопакети у кабінетах інформатики, англійської мови, виховної роботи. Решта – у коридорі, де навчаються діти молодших класів. Це суттєво покращить температурний режим. Та зробить навчання наших учнів більш комфортним", – зазначила директор закладу Ольга Чопик.

Тільки протягом 2018 року Олександр Шевченко пролобіював виділення 5 мільйонів гривень на освітні та медичні заклади міста, приміських сіл і області. На 16 шкіл та садочків міста цього року спрямували від 100 до 300 тисяч гривень на капітальні ремонти та зміцнення матеріально-технічної бази.

"Діти – майбутнє нашої країни. Вони повинні здобувати освіту у комфортних умовах, отримувати найкраще. Натомість держава часто залишає школи сам-на-сам із проблемами, а керівникам освітніх закладів доводиться самотужки шукати кошти на їхнє вирішення. Ми регулярно допомагаємо школам та садочкам Івано-Франківська. Впевнений, разом нам вдасться поступово зробити ці заклади модерними та сучасними", – зазначив народний депутат України Олександр Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: