fbpx

За сприяння Олександра Шевченка у Яремчі три роки поспіль діє християнський табір для дітей

Суспільство 19:59, 11.07, 2018

Третій рік поспіль за сприяння благодійного фонду Олександра Шевченка у Яремчі діє християнський табір для дітей. Протягом літа тривають заїзди для дітей прихожан різних парафій Івано-Франківська та приміських сіл. В мальовничих горах у рамках програми оздоровлення цього літа у таборі уже побувало майже 200 дітлахів.

"Мета табору – доступність для будь-яких верств населення. Перевагу надаємо дітям, батьки яких є учасниками АТО, з неблагополучних сімей, напівсиротам, сиротам. Тема цьогорічного табору: духовний банкет, на який кличе Ісус, – служба Божа. А після навчань діти подають пропозиції, що потрібно у сучасному світі зробити, щоб люди ходили до храму",  каже парох села Угорники отець Юрій Трухан.

Кожен ранок у таборі починається зі спільної молитви у місцевій церкві. Потім – розваги, змагання, майстер-класи, конкурси, вікторини. А ще тут діє таборова пошта, через яку діти висловлюють свої думки і побажання. 

"Табір прекрасний, тут усі діти мирні і дружні. Ми багато чим займаємось: граємо у різні естафети, ігри, робимо презентації. І головна тематика  це вірити в Ісуса Христа, молитися, відвідувати служби Божі",  каже Матвій Пивоварчук.

"Нас навчають любити Бога, правильно молитися. Тут дуже красиво, гарні краєвиди, гори", – розповідає Софія Кліщ.

Протягом цього літа у дитячому християнському таборі духовно і фізично оздоровились більш як півтисячі дітлахів. Проект з кожним роком охоплює все більше парафій та триватиме і надалі. 

"Дитячі християнські табори  це вимога і потреба сьогодення, адже ми прагнемо збудувати гідну країну з свідомою громадою. А Заповіді Божі  це прості і зрозумілі правила життя для кожного, які потрібно знати змалечку та слідувати за ними все життя. Лише з Богом в серці досягнемо гідного життя та справедливості",  сказав народний депутат України Олександр Шевченко. 

На правах реклами 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: