fbpx

За сприяння Олександра Шевченка ЗШ №15 отримала тренажерний комплекс

Політика 19:31, 04.03, 2019

Для фізичного розвитку молоді у ЗШ № 15 обладнали сучасний спортивно-тренажерний майданчик. На спорудження майже двох десятків тренажерів із державного бюджету за сприяння народного депутата України Олександра Шевченка було виділено 300 тисяч гривень.

"Це тренажери для різних груп м’язів, які дозволять молоді тримати своє тіло в тонусі, жити активно і отримувати задоволення від спорту. Думаю, тут займатимуться не тільки школярі, але й молодь мікрорайону "Майзлі". Адже не всі можуть дозволити собі заняття в спортзалі. А сюди можна прийти в будь-який час",  зазначив депутат міської ради від партії "Укроп" Віталій Мерінов.

Майданчик відкрили урочисто, з піснями і привітаннями. Найбільше радіє його відкриттю дітвора, яка вже активно взялася за освоєння спортивного інвентарю.

"Тут класні тренажери, можна вийти на вулицю на перерві, позайматись спортом. Тим більше, що вже весна і хочеться якнайдовше бути на свіжому повітрі", – каже п’ятикласниця Ольга Василюк.

"Мені зовсім не важко тут займатись, бо люблю спорт. Тепер ми з друзями будемо приходити сюди не тільки під час уроків, але й на вихідні", – сказав учень 3 класу Олександр Микитин.

З 2014 року Олександр Шевченко сприяє покращенню матеріально-технічної бази школи № 15. Минулого року за сприяння нардепа у школу закупили комплекти парт і мультимедійне обладнання.

"Наші діти більшу частину дня проводять за партами. Приходять додому – планшети, комп’ютери та телевізори. А зараз вони матимуть чудову можливість займатися спортом. Адже учні повинні бути спритними, активними, життєрадісними", – зазначила голова ГО "Піклувальна рада ЗШ № 15" Галина Галуга.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: