fbpx

За сприяння Віктора Шевченка у Слобідці зробили ремонт ФАПу

Політика 11:42, 11.06, 2018

Нардеп Віктор Шевченко пролобіював виділення коштів з державного бджету на ремонт ФАПу у селі Слобідка Калуського району.

Під час робочої поїздки округом народний депутат України Віктор Шевченко відвідав Войнилівську ОТГ. Він оглянув соціальні об’єкти, на яких тривають або ж завершились роботи: школи, садочки, клуби та ФАПи. Зокрема, завітав у ФАП, що у селі Слобідка.

Нещодавно за сприяння нардепа, який пролобіював виділення із державного бюджету майже 200 тисяч гривень, тут відремонтували дах, замінили вікна і двері, поставили огорожу.

"Дах у нас дуже довго протікав. Через вологу вже навіть стеля почала сипатись. А коли падали дощі, доводилось підкладати відра, аби в них стікала вода", – пригадує завідувачка Слобідківського ФАПу Оксана Грицуняк.

Медична установа обслуговує майже тисячу жителів із Кудлатівки і Слобідки. Тому ремонт тут був вкрай необхідним. Зараз, кажуть місцеві, у ФАПі тепло і комфортно.

"Підрядникам вдалося все зробити якісно і в короткий термін. Тепер і відвідувачам ФАПу, і самим працівникам буде значно комфортніше і тепліше. Адже незалежно від того, де людина мешкає: у великому місті чи маленькому селі, – вона повинна отримувати якісні медичні послуги", – зазначив Віктор Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: