fbpx

За вбивство жінки у мікрорайоні "Пасічна" Івано-Франківська затримали уродженця Рогатинського району

Суспільство 13:34, 10.06, 2014

До Івано-Франківського міського суду доставлено 30-річного уродженця Рогатинського району, неодноразово судимого чоловіка, якого органи досудового слідства підозрюють у скоєнні вбивства мешканки обласного центру Прикарпаття.

«Судом було встановлено, що причетність підозрюваного до вказаного злочину підтверджується зібраними в кримінальному провадженні доказами, а саме: показами потерпілого (чоловіка вбитої), показами свідка, відеозаписом з камери спостереження ломбарду, протоколом пред’явлення для впізнання предметів, під час якого потерпілий впізнав мобільний телефон, вилучений з ломбарду (який був зданий підозрюваним) як телефон, яким користувалась його вбита дружина», – повідомила прес-служба ІФМС.

Так, Івано-Франківський міський суд виніс ухвалу про взяття під варту підозрюваного у скоєнні вбивства на строк 60 діб. Підозрюваний перебуватиме у СІЗО м. Івано-Франківська.

Нагадаємо, 31 травня мешканець Івано-Франківська близько 4-ї години ранку виявив на даху свого будинку труп своєї матері. Жінка працювала продавцем у магазині “Колібрис”, одружена. На тілі виявлено пошкодження у вигляді удушшя та проникаючої колото-різаної рани черевної порожнини та двох ран спини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: