fbpx

За вбивство пенсіонерки прикарпатець відсидить 13 років

Суспільство 17:59, 14.07, 2014

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 29-річного мешканця села Дебеславці Коломийського району, котрий в серпні минулого року вчинив розбійний напад та вбивство пенсіонерки.

Як повідомили КУРСу у прес-службі обласної прокуратури, у ході судового розгляду встановлено, що молодик проник у будинок літньої жінки з метою заволодіння її коштами. Знаючи, що вона займалась позикою грошей односельчанам та проживала сама, зловмисник сподівався знайти в її помешканні значну суму грошей.

Під час нападу злочинець наніс 76-річній жінці удари ножем у життєвоважливі ділянки тіла, внаслідок яких вона померла. Прихопивши з собою 10 тисяч гривень та мобільний телефон пенсіонерки, вартістю 230 грн. чоловік з місця злочину втік. Проте вже за кілька днів був затриманий правоохоронцями.

Наразі вироком суду його визнано винним у скоєнні вказаних злочинів та призначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 13 років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: