fbpx

За виборами в Івано-Франківській області стежитимуть півсотні спостерігачів від ОПОРИ

Політика 11:43, 23.05, 2014

Як повідомив "Курсу" координатор Громадянської мережі ОПОРА в Івано-Франківській області Іван Маруняк, за проміжними парламентськими виборами у виборчому окрузі №83 представники ОПОРИ спостерігатимуть за дотриманням правил голосування на кожній третій виборчій дільниці.

Спостерігачі працюватимуть протягом усієї роботи виборчої дільниці — від відкриття до підрахунку голосів і заповнення протоколів з мокрими печатками.

Крім того, в день голосування в рамках спостереження за парламентськими виборами буде працювати «гаряча лінія» ОПОРИ, на яку виборці зможуть повідомляти про виявлені порушення. Отриману інформацію перевірятиме мобільна група спостерігачів. У випадку достовірності вся інформація вноситиметься на мапу порушень. Крім мобільної групи по парламентських виборах, працюватимуть 5 мобільних груп, які моніторитимуть карту порушень і виїжджатимуть на виклики.

Загалом в Івано-Франківській області працюватимуть 50 спостерігачів від ОПОРИ, 33 з них в обласному центрі. В цілому по Україні за виборчим процесом стежитимуть 3000 спостерігачів Громадянської мережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: