fbpx

За вихідні на Долинщині правоохоронці розкрили шість злочинів та зафіксували 35 адмінправопорушень. ФОТО

Суспільство 20:56, 28.03, 2016

На Прикарпатті поліцейські, продовжуючи практику проведення оперативно-профілактичних відпрацювань, прискіпливу увагу після Калуша спрямували на Долинщину. Правоохоронцями розкрили шість злочинів та виявили 35 адмінправопорушень.

Для відпрацювання було сформовано 21 мобільну групу з числа поліцейських, працівників сусідніх відділів поліції, апарату ГУНП в Івано-Франківській області, бійців батальйону "Івано-Франківськ" та представників ГО "Самооборона", пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці виявили та внесли два кримінальних правопорушення. У селищі Вигода неподалік розважального закладу було затримано 25-річного місцевого мешканця, у якого вилучили паперовий згорток та пакетик з наркотичною речовиною.

Інша група поліцейських під час перевірки умов зберігання зброї виявила, що 59-річний житель Болехова вніс зміни в конструкцію свого газового пістолета. Крім того, чоловік прострочив дозвіл на володіння зброєю. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. А загалом за цей період правоохоронці перевірили 17 власників зброї.

Також за час відпрацювання було розкрито пограбування місцевого мешканця, вчинене на початку березня, встановлено особи підозрюваних у вчиненні двох крадіжок майна та розшукано і повернуто власникові раніше викрадений скутер.

Долинські поліцейські також встановили місцезнаходження однієї особи, яка понад рік переховувалася від правосуддя.

За ухилення від виконання батьками своїх обов’язків було притягнуто до адміністративної відповідальності 50-річну жительку Долини. Працівники поліції виявили її 13-річну доньку під час заняття жебракуванням.

Крім того, було перевірено 56 осіб, які перебувають на профілактичному обліку, виявлено 4 порушників обмежень адміністративного нагляду. За появу в громадському місці в нетверезому стані та куріння в громадських місцях правоохоронці склали на правопорушників 24 адміністративних протоколи. Виявлено 2 водіїв, які керували транспортними засобами напідпитку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: