fbpx

За вихідні на Прикарпатті невідомі обікрали чотири автомобілі

Суспільство 07:44, 06.11, 2018

За минулі вихідні до поліції Івано-Франківщини звернулося четверо автовласників із повідомленням про крадіжки із автомобілів.

Як з’ясували поліцейські, в одному випадку потерпілий забув зачинити автомобіль, через що позбувся барсетки з документами, грошима у сумі 400 гривень та мобільним телефоном. В іншому випадку потерпілий залишив автомобіль припаркованим у дворі будинку. Зловмисники пошкодили скло пасажирської дверки, проникли до салону автомобіля, звідки викрали відеореєстратор, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

До поліцейських із заявою про крадіжку з автомобіля також звернувся житель Івано-Франківська, який повідомив, що невідомі підібрали ключ, проникли до його автомобіля і поцупили мобільний телефон та планшет. Аналогічний випадок трапився з ще одним франківцем, у якого викрали навігатор.

Наразі правоохоронці проводять комплексні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб, які вчиняють крадіжки із автомобілів.

Щоб не стати жертвами злодіїв, у поліції радять дотримуватися таких порад:

– не залишайте автомобілі без нагляду;

– паркуйтеся тільки на стоянках з охороною, а ще краще – в гаражах;

– оснащуйте надійними сигналізаційними системами;

– не залишайте в салонах цінних приманок для злодіїв і, виходячи з автомобіля, не забувайте замикати усі замки.

"Якщо ви потерпіли від такого злочину, працівники поліції просять не зволікати – терміново телефонувати на лінію "102". Саме це допоможе правоохоронцям розкрити злочин за гарячими слідами та повернути втрачене майно",  йдеться в повідомленні.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: