fbpx

За викрадення велосипедів прикарпатським молодикам загрожує до шести років ув'язнення

Суспільство 13:47, 14.07, 2014

Прикарпатські правоохоронці розшукали велосипеди марки «Jog», «Ananti», «Mongoose», «Starter» та два «Ardis». Крадіями виявилися раніше судимі молодики, які працювали в парах.

Як повідомили КУРСу у прес-службі УМВС в Івано-Франківській області, мешканці Івано-Франківська, раніше судимі за вчинення крадіжок з проникненням у чужі помешкання, грабежі та зберігання наркотичних речовин, діяли в парах.

Молоді компанії між собою не знайомі, однак злочинна схема в них однакова. Всі велосипеди викрадено із підсобних приміщень громадян шляхом підбору ключів до вхідних дверей. В одному із підсобних приміщень зловмисники поцупили і перфоратор марки «Makita». Викрадені речі міліціонери вилучили та згодом повернуть власникам.

За цими фактами слідчими Івано-Франківського МВ УМВС розпочаті кримінальні провадження за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Всім чотирьом чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: