fbpx

Задавив машиною сплячого: на Прикарпатті за минулу добу сталося чотири ДТП

Суспільство 08:11, 23.09, 2018

В чотирьох аваріях впродовж минулої доби на Івано-Франківщині травмовано четверо людей, один чоловік загинув.

Вчора близько 17.50 сталася аварія в селі Дем'янів Галицького району. Автомобіль, що рухався в напрямку Галича, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і боком зіткнувся з іншим авто. Внаслідок ДТП водій машини, в яку врізалися, доставлений "швидкою" до Бурштинської міської лікарні.

Близько 17.50 у селі Драгомирчани, що під Франківськом, відбулася аварія на головній дорозі, яка є автотрасою національного значення. Водій автомобіля "Ф" (латвійська реєстрація), рухаючись в напрямку селища Лисець, здійснив маневр розвороту через подвійну суцільну смугу і допустив зіткнення з іншою машиною. В результаті водій авто, що порушив правила, госпіталізований в ОКЛ.

Близько 14.00 стався нещасний випадок за участю авто у полі в селі Бабче Богородчанського району. Водій на вантажівці, рухаючись земельною ділянкою, що в участку Лукавець, вчинив наїзд на місцевого мешканця. Той спав під купою сіна. Від отриманих травм чоловік помер на місці наїзду.

Вранці, об 11:29, сталася ДТП в Калуші по вул. Височанка. Водій в стані алкогольного сп'яніння не впорався з керуванням та в'їхав в електроопору. Внаслідок ДТП водій та його пасажир-калушанин, який також перебував у стані алкогольного сп'яніння, отримали травми та доставлені у Калуську ЦРЛ.

Про аварії з потерпілими, що сталися впродовж доби, інформує управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

КУРС писав, що напередодні в ДТП у Калуському районі постраждали 8 людей, серед них – діти

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: