fbpx

Загиблому на сході України Степану Воробцю відкрили меморіальну дошку у Коломиї

Суспільство 14:43, 05.01, 2015

У Коломиї відкрили та освятили меморіальну дошку Герою України, капітану, командиру розвідувальної роти штабного батальйону 24-ї окремої залізної механізованої бригади, який загинув 19 червня 2014 року, Степану Воробцю.

Степан Воробець, який загинув під Ямполем, був уродженцем Коломиї. Йому було 27 років. Він був командиром розвідувальної роти штабного батальйону, пишуть Вікна.

Загинув Степан, потрапивши в засідку, яку організували терористи поблизу містечка Ямпіль. Довго в страшну звістку про загибель не могли повірити ні друзі, ні знайомі, а головне – мати та дружина, яка залишилась вдома бавити двох дітей  синів Дениса та Андрія.

Поховали капітана Степана Воробця в його рідному прикарпатському місті Коломия на міському цвинтарі. Всім містом. З самого ранку до багатоповерхівки, де живе мама Степана, вже почали приходити люди, приносити квіти і вінки. Сумні надписи на стрічках. Але найстрашніших, напевно, кілька: "Любому синові від мами" та "Чоловікові та татові від дружини та синів". Коли труну з тілом Степана понесли до одного з найбільших соборів міста – Михайлівського, то траурна процесія розтягнулась на кілька кілометрів.

Сьогодні, коли у Коломиї відкривали та освячували меморіальну дошку Герою України, люди також не були байдужими. Чимало коломиян прийшли підтримати родину загиблого, яка вже понад півроку не може змиритися з непоправною втратою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: