fbpx

Західний кордон повністю розблокували від "євробляхарів"

Суспільство 07:10, 29.11, 2018

Усі під’їзні шляхи, які ведуть до пунктів пропуску на західному кордоні з Україною і які були перекриті учасниками акції на автомобілях іноземної реєстрації, повністю розблоковано.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Роботу усіх пунктів пропуску на ділянці західного кордону нормалізовано. Заходи прикордонного контролю й пропуску через державний кордон учасників міжнародного руху здійснюються встановленим порядком", – зазначили у відомстві.

Як повідомлялося, учасники акції на автомобілях з іноземною реєстрацією блокували під’їзні шляхи до пунктів пропуску на ділянці західного кордону.

Зокрема, блокувався рух транспорту на кордоні з Польщею, Словаччиною, Угорщиною.

"Євробляхи" блокували близько 10 пунктів пропуску на державному кордоні, що призвело до заторів та значно ускладнило перетин кордону учасниками міжнародного руху.

26 листопада на пункті пропуску "Ягодин" сталася масова бійка.

Власники автомобілів на єврономерах протестували через набуття чинності нових законодавчих норм про легалізацію ввезених із порушенням митного та податкового законодавства автомобілів із європейською реєстрацією.

Як повідомляв КУРС, учора в Івано-Франківську Обласна організація "АвтоЄвроСила Івано-Франківськ" провела загальні збори за участю голови всеукраїнської ГО "АЄС" Олега Ярошевича. Ярошевич заявив, що надалі організація відмовляється від пікетів та блокування доріг і буде відстоювати права власників машин на іноземній реєстрації стриманішими політичними акціями. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: