fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Захист Сакварелідзе готовий продемонструвати докази неправдивих свідчень нібито потерпілого прикордонника

Захист Сакварелідзе готовий продемонструвати докази неправдивих свідчень нібито потерпілого прикордонника

Політика 17:37, 22.03, 2018

Захист Давіда Сакварелідзе має беззперечні докази, що свідок, якого Сакваралідзе нібито побив на кордоні, обманює і отримав вказівку на це від свого керівництва чи прокуратури.

Про це заявила адвокат Давіда Сакварелідзе Валерія Коломієць перед початком судового засідання у Мостиському суді Львівської області. Одного із лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ звинувачують у незаконному перетині кордону та переправленні через нього Михайла Саакашвілі.

"Якщо сьогодні на суді будуть допитувати так званого потерпілого, то ми це відео представимо. Якщо ні, то публічно продемонструємо відеозапис. На ньому конкретно зазначено, що особа бреше і виконує вказівку свого керівництва чи прокуратури Львівської області, які змусили його набрехати проти Сакварелідзе", – прокоментувала Коломієць.

Сам Сакварелідзе називає суд над собою імітацією.

"Дякую тим, хто приїхав зі всієї України підтримати мене і всю нашу команду. Мені доводиться брати участь у цій імітації, бо не можна давати додаткового приводу владі цим спекулювати. Ми обов'язково переможемо. У Порошенка сьогодні агонія, це відео по всіх його діях. І це все завершиться його крахом і перемогою здорового глузду. Суддя імітує роботу, прокурор без ентузіазму виконує вказівку", – каже Давід Сакварелідзе.

З приводу свідчень так званого потерпілого Сакварелідзе зазначив, що жодна робота не вартує того, щоб втрачати свою честь і гідність.

"У всіх нас є можливість залишитися мужчинами, піти з гідністю. І говорити правду",  переконаний один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: