fbpx

"Закликаю не повторювати моїх помилок", – затриманий прикарпатським СБУ інформатор бойовиків розкаявся. ВІДЕО

Суспільство 08:21, 21.03, 2017

Інформатора терористичної організації "ЛНР" затримала Служба безпеки України в селищі Трьохізбенка на Луганщині. Затримання відбулося в рамках кримінального провадження, зареєстрованого Управлінням СБУ в Івано-Франківській області.

Зловмисник, який повернувся додому з тимчасово окупованих територій у 2016 році, передавав бойовикам інформацію про дислокацію українських підрозділів у районі проведення антитерористичної операції. Ці дані потім використовувалися для обстрілу позицій сил АТО.

"З вересня 2016 року, коли повернувся з тимчасово окупованої території Луганської області, почав збирати інформацію про дислокацію і пересування української військової техніки та розміщення бойових позицій. Дані отримував під час спостереження. 

Мої дії призвели до загибелі військовослужбовців,  визнав посібник терористів, – та нанесення шкоди українським Збройним Силам. Глибоко каюся та закликаю мешканців Донбасу не повторювати моїх помилок, не ставати на шлях зради Батьківщині і не допомагати бойовикам "ЛНРДНР". 

 

Нагадаємо, під час обшуку правоохоронці вилучили у інформатора три тротилові шашки, гранату Ф-1 із запалом та набої різного калібру.

Затримання відбулося в рамках кримінального провадження, зареєстрованого Управлінням СБУ в Івано-Франківській області за ознаками сприяння діяльності терористичної групи, посібника терористів доставили до Франківська.

Івано-Франківський міський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тривають невідкладні слідчі дії, повідомляє прес-служба УСБУ в області. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: