fbpx

Заступник голови ОДА обговорив співпрацю з Генеральним консулом Румунії в Чернівцях Елеонорою Молдован

Суспільство 12:33, 04.11, 2015

Впродовж зустрічі обговорювалися плани, пов'язані з втіленням проекту поліпшення рівня безпеки в прикордонній зоні, відновленням залізничного сполучення між Івано-Франківщиною та румунськими населеними пунктами, організацією форуму з питань транскордонного співробітництва.

"Маємо намір 21 листопада провести такий форум, куди запросимо представників органів державного і місцевого управління Румунії та України з метою ознайомлення з двосторонньою операційною програмою "Румунія – Україна" (на 2014-2020 роки), яка набуває чинності у практичному форматі з 1 січня 2016 року і дасть можливість отримати фінансування європейських структур в межах двосторонніх проектів", – зауважила Елеонора Молдован і запросила на захід, який буде проводитися на Івано-Франківщині, керівництво облдержадміністрації.

Подякувавши за запрошення і співпрацю, Сергій Басараб висловив Генеральному консулу співчуття у зв’язку із загибеллю значної кількості людей внаслідок пожежі, що сталася в одному з румунських нічних клубів.

Представники двох сторін домовилися про створення механізмів спілкування на всіх рівнях, взаємодію у плані розвитку екстреної медичної допомоги, освіти та науки. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: